Είτε τρώτε παραπάνω λόγω συνήθειας είτε για συναισθηματικούς λόγους, εαν θέλετε να αδυνατίσετε η Υπνοθεραπεία σας επιτρέπει να υιοθετήσετε μία θετική, επίμονη και άκρως αποτελεσματική προσέγγιση στο να χάσετε βάρος εκεί που άλλοι μέθοδοι δεν μπορούν να συγκριθούν. Θα είστε σε θέση να τρώτε μόνο όταν πεινάτε, να σταματάτε όταν νιώθετε ότι χορτάσατε και να τρώτε μόνο τα φαγητά τα οποία είναι ωφέλιμα για εσάς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα απολαύσετε ξανά σοκολάτα ή κέικ ή κάτι το οποίο σας αρέσει – αλλά θα μπορείτε να τα απολαμβάνετε με μέτρο αυτά τα πράγματα στα οποία έχετε μια ιδιαίτερη αδυναμία – καθώς το φαγητό είναι ένα σημαντικό κομμάτι εορτασμού αλλά και κοινωνικής ζωής και είναι απολύτως εντάξει να το παρακάνουμε μία στο τόσο. Αποτελεί πρόβλημα μόνο όταν οι διατροφικές σας συνήθειες επηρεάζουν τη σωματική και πνευματική σας ευεξία.

Αδυνάτισμα: Ο καθένας έχει την δική του διατροφική συνήθεια

Για πολλούς ανθρώπους αυτό που τους εμποδίζει να χάσουν βάρος είναι οι κακές τους συνήθειες. Ίσως τρώτε παραπάνω όταν βαριέστε, ή νιώθετε πιεσμένος ή ανησυχείτε. Ίσως σας έχουν μάθει να καθαρίζετε το πιάτο σας και να τρώτε ότι υπάρχει διαθέσιμο, αγνοώντας το εάν έχετε χορτάσει. Ίσως πάλι χρησιμοποιείτε το φαγητό σαν μία επιβράβευση ή τρώτε πολύ γρήγορα, ή ίσως προτιμάτε τα λάθος φαγητά – αυτά με μικρή θρεπτική αξία, τα οποία είναι πλούσια σε λίπη και λιπαρά. Πολλοί άνθρωποι τέλος το βρίσκουν πολύ δύσκολο να χάσουν βάρος όταν σταματάνε το κάπνισμα ή ίσως ακόμη και να παίρνουν βάρος.

Αδυνάτισμα: Προσωπική Στρατηγική

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε τους λόγους της δικής σας διατροφικής συνήθειας. Από την στιγμή που έχουμε καταλάβει το γιατί, το πότε και το πώς έχετε την τάση να τρώτε παραπάνω από το κανονικό, μπορούμε πραγματικά να δουλέψουμε σε προσωπικό επίπεδο χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές ύπνωσης ώστε να το αποφύγουμε και να υποβοηθήσουμε το χάσιμο βάρους αντικαθιστώντας αυτές τις ανθυγιεινές συνήθειες με υγιείς οι οποίες θα σας ωφελήσουν τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Η Υπνοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει με συναισθηματικά θέματα, έλλειψη κινήτρου για γυμναστική, το να μην πίνετε νερό, το να τρώτε όταν δεν πεινάτε, κακές συνήθειες (σνακ, το να πηδάτε γεύματα) – οτιδήποτε σας εμποδίζει από το να χάσετε βάρος.

Η Υπνοθεραπεία μπορεί επίσης να σας ενθαρρύνει να ενσωματώσετε την άσκηση στη ζωή σας. Μπορεί να σας δώσει κίνητρα να αναπτύξετε ένα πιο υγιές μοντέλο ζωής το οποίο θα έχει αντίκτυπο όχι μόνο στο να χάσετε βάρος αλλά και να ακολουθήσετε έναν πιο σωστό και υγιή τρόπο ζωής.

Η Υπνοθεραπεία μπορεί να μην είναι κατάλληλη για να σας βοηθήσει στο αδυνάτισμα εάν έχετε κάτι από τα παρακάτω και θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν συμφωνεί να χρησιμοποιήσετε την Υπνοθεραπεία αντί την φαρμακευτική αγωγή:

  • Διαβήτης εξαρτώμενος από ινσουλίνη (Διαβήτης τύπου 1)
  • Πρόσφατο χειρουργείο
  • Κατάχρηση Αλκοόλ
  • Εγκυμοσύνη
  • Υποθυρεοειδισμό
  • Ανορεξία

Δείτε την προσωπική μαρτυρία της Σπυριδούλας που έκανε υπνοθεραπεία στο κέντρο μας για να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία.

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.