Η αυτοπεποίθηση είναι μια κατάσταση του νου. Όταν Αυτοπεποίθησηαισθανόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, έχουμε και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Το να μην μπορούμε να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας, μπορεί να μας οδηγήσει να αισθανόμαστε αγχωμένοι, ανήσυχοι, να έχουμε το αίσθημα του ανεκπλήρωτου ή ακόμη και να αισθανόμαστε δυσαρεστημένοι.

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι κάτι από το οποίο ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ανθρώπων σήμερα υποφέρει και μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Για παράδειγμα ο φόβος για το άγνωστο, η χαμηλή αυτοεκτίμηση ή ακόμη και ο φόβος για τη γνώμη των άλλων είναι κάποιες από τις πιο κοινές αιτίες. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας μπορεί να μας κρατήσει πίσω, τόσο από την προσωπική όσο και την επαγγελματική μας εξέλιξη.

Υπνοθεραπεία για απόκτηση αυτοπεποίθησης – αυτοεκτίμησης

Έχετε συναντήσει ποτέ κάποιον που παρά την τα όμορφα εξωτερικά του χαρακτηριστικά ή της επιβεβαίωσης που παίρνει από τους φίλους του, δεν έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του; Ή ίσως γνωρίζετε κάποιον που θεωρεί ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, ενώ οι γύρω του, του λένε ακριβώς το αντίθετο;

Αυτό συμβαίνει επειδή το υποσυνείδητο μας κρατά ένα σύνολο πεποιθήσεων για εμάς που παραμένουν οι ίδιες, ανεξάρτητα από τους εξωτερικούς παράγοντες. Έτσι, ένας τραγουδιστής που πιστεύει βαθιά μέσα του ότι δεν έχει καλή φωνή, πιθανότατα θα φοβάται να τραγουδήσει, ακόμα κι αν οι άνθρωποι του επιβεβαιώνουν ότι τους αρέσει η φωνή του.

Πώς όμως ξεπερνάμε αυτές τις βαθιές πεποιθήσεις; Καθώς η κατοικία αυτών των πεποιθήσεων βρίσκεται στο υποσυνείδητό μας, εκεί ακριβώς είναι και το μέρος που χρειάζεται να γίνει η αλλαγή.

Η Υπνοθεραπεία προσεγγίζει το υποσυνείδητο και με διάφορες τεχνικές, μοναδικές για τον κάθε έναν άνθρωπο (λόγω των βιωμάτων και των πεποιθήσεων του καθενός) διευκολύνει αυτή τη θετική αλλαγή.

Μέσω της Υπνοθεραπείας μπορείτε να βοηθήστε τον εαυτό σας να αναπτύξει μια ισχυρότερη αίσθηση αυτοεκτίμησης και να αυξήστε την πίστη σας στις ικανότητες σας.

Είτε επιθυμείτε περισσότερη εμπιστοσύνη στα αισθηματικά σας, είτε στα επαγγελματικά σας, για την έναρξη ίσως μιας επιχείρησης, είτε για να ξεπεράσετε θέματα όπως η δειλία ή το τραύλισμα, ή απλά θέλετε να αισθάνεστε πιο σίγουροι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, η Υπνοθεραπεία είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε στον εαυτό σας μια καινούργια ζωή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μαζί μας.

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.