Δαφόπουλος Ευάγγελος

CEO and Founder

Ονομάζομαι Ευάγγελος Δαφόπουλος.  Είμαι Διπλωματούχος Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής (BSc Psychology University of East London) και πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής (Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London) και μέλος του National Council of Hypnotherapy (NCH) και του General Hypnotherapy Register(GHR).

Έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες μεθόδους ψυχοθεραπευτικής, σωματικής, ενεργειακής και πνευματικής υγείας. Ασκώ την Κλινική Υπνοθεραπεία από το 2014 ενώ το 2016 ίδρυσα το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Από το 2014 υποστηρίζω ανθρώπους σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες στη διαχείριση ψυχικών διαταραχών αλλά και στο δρόμο της ανακάλυψης, της αυτογνωσίας και της αγάπης εαυτού.

Ο επαγγελματικός μου προσδιορισμός ξεκίνησε με σπουδές στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών  Σπουδών (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και μεταπτυχιακές σπουδές στα Ναυτιλιακά (Southampton Solent University). Η ανάγκη μου όμως να κατανοήσω τον άνθρωπο και οι πνευματικές μου ανησυχίες με οδήγησαν σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό μονοπάτι.

Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην Υπνοθεραπεία και τη μέθοδο NLP και πιστοποιημένος σύμβουλος στο Extended DISC. Έχω κάνει αρκετές μετεκπαιδεύσεις στο τομέα της Υπνοθεραπείας και της ψυχοθεραπείας με εξειδίκευση στην Αναδρομική θεραπεία με εξέχοντες προσωπικότητες όπως τον Brian Weiss, την Cannon Dolores, την Marion Boon και την Tulin Etyemez. Από το 2016 είμαι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ιπποκράτειας Διαβίωσης.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να θεραπεύσουν βαθειά ριζωμένα θέματα που τους ταλαιπωρούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τρόπο ζωής θέλετε με το υπέροχο μυαλό σας. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα και δεν χρειάζεται να υποφέρετε σιωπηλά. Οι συνεδρίες μαζί μου βασίζονται σε σεβασμό, εχεμύθεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια, την ηρεμία και την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Κάθε προσέγγιση είναι προσαρμοσμένη στο κάθε άτομο γιατί όλοι μας είμαστε μοναδικοί – κάνοντας κάθε συνεδρία δημιουργική και μοναδική. Για αυτό άλλωστε και τα αποτελέσματα της Υπνοθεραπείας γίνονται συχνά αντιληπτά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πιστεύω σε έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης του ανθρώπου που βασίζεται πάνω στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Όλοι μας έχουμε την ικανότητα, με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε ένα στάδιο, να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από περιορισμένες και παγιωμένες πεποιθήσεις, συναισθήματα και συμπεριφορές για να κατανοήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητές μας.

FOLLOW ME

Mobile Apps

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.

Creative Websites

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.

SEO Optimization

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.

Brand Solutions

Lorem ipsum dolor sit amet, coctetur adipiscing elit.