Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP – Ιπποκράτεια Διαβίωση αποτελεί μία ολιστική πρόταση παροχής υπηρεσιών πρόληψης της υγείας, θεραπείας, ευεξίας και εκπαίδευσης. Για αυτό το λόγο και οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι Ιατροί ή Θεραπευτές οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Ονομάζομαι Ευάγγελος Δαφόπουλος.  Είμαι Διπλωματούχος Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής (BSc Psychology University of East London) και πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής (Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London) και μέλος του National Council of Hypnotherapy (NCH) και του General Hypnotherapy Register(GHR).

Έχω εκπαιδευτεί σε διάφορες μεθόδους ψυχοθεραπευτικής, σωματικής, ενεργειακής και πνευματικής υγείας. Ασκώ την Κλινική Υπνοθεραπεία από το 2014 ενώ το 2016 ίδρυσα το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Από το 2014 υποστηρίζω ανθρώπους σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες στη διαχείριση ψυχικών διαταραχών αλλά και στο δρόμο της ανακάλυψης, της αυτογνωσίας και της αγάπης εαυτού.

Ο επαγγελματικός μου προσδιορισμός ξεκίνησε με σπουδές στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών  Σπουδών (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και μεταπτυχιακές σπουδές στα Ναυτιλιακά (Southampton Solent University). Η ανάγκη μου όμως να κατανοήσω τον άνθρωπο και οι πνευματικές μου ανησυχίες με οδήγησαν σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό μονοπάτι.

Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην Υπνοθεραπεία και τη μέθοδο NLP και πιστοποιημένος σύμβουλος στο Extended DISC. Έχω κάνει αρκετές μετεκπαιδεύσεις στο τομέα της Υπνοθεραπείας και της ψυχοθεραπείας με εξειδίκευση στην Αναδρομική θεραπεία με εξέχοντες προσωπικότητες όπως τον Brian Weiss, την Cannon Dolores, την Marion Boon και την Tulin Etyemez. Από το 2016 είμαι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ιπποκράτειας Διαβίωσης.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να θεραπεύσουν βαθειά ριζωμένα θέματα που τους ταλαιπωρούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τρόπο ζωής θέλετε με το υπέροχο μυαλό σας. Θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα και δεν χρειάζεται να υποφέρετε σιωπηλά. Οι συνεδρίες μαζί μου βασίζονται σε σεβασμό, εχεμύθεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια, την ηρεμία και την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Κάθε προσέγγιση είναι προσαρμοσμένη στο κάθε άτομο γιατί όλοι μας είμαστε μοναδικοί – κάνοντας κάθε συνεδρία δημιουργική και μοναδική. Για αυτό άλλωστε και τα αποτελέσματα της Υπνοθεραπείας γίνονται συχνά αντιληπτά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Πιστεύω σε έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης του ανθρώπου που βασίζεται πάνω στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή. Όλοι μας έχουμε την ικανότητα, με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη σε κάθε ένα στάδιο, να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από περιορισμένες και παγιωμένες πεποιθήσεις, συναισθήματα και συμπεριφορές για να κατανοήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητές μας.

Δαφόπουλος Νίκος

Σύμβουλος Διαιτολογίας & Ορθού Τρόπου Ζωής Vie et action CE.R.ED.OR

Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση και υπεύθυνος διατροφολόγος της Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση και κατ’ επέκταση του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP. Aποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους και η αγάπη του για τη ζωή τον οδήγησαν να αφοσιωθεί σε έναν ολιστικό τρόπο διαβίωσης. Το 1992 απέκτησε το πτυχίο του στη Διατροφή & Διαιτολογία από το Κέντρο Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας.

Το 1995 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας στην Άρτα, στο οποίο υπηρέτησε ως το 2007, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 ήταν συντονιστής του Προγράμματος «Νόημα στη Ζωή μας» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με χρηματοδότηση του Κοινωνικού Τομέα της ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ, ενώ το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και τις Εκδόσεις Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Γεώργιος Δαφόπουλος

Κατ’ οίκον Φυσικοθεραπεία Άρτας

Ο Γιώργος Δαφόπουλος είναι ιδρυτικό μέλος της Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση. Φυσικοθεραπευτής με πολυετή πείρα τόσο στο φυσικοθεραπευτήριό του όσο και σε κατ’ οίκον περιστατικά, αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας κι έκανε την πρακτική του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Με γνώμονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο και στόχο την προσφορά σε όσους την έχουν ανάγκη, ο Γιώργος παρείχε εθελοντικά την εργασία του στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Ασχολείται με τις ενεργειακές θεραπείες για περισσότερο από δέκα χρόνια: είναι Reiki Master και Κβαντικός θεραπευτής, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία και στο νανοβελονισμό. Είναι, επίσης, γνώστης των E.F.T. (Emotional Freedom Techniqueς ή Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης).

“Στόχος μου είναι η συνεχής παροχή μιας υψηλής ποιότητας φυσικοθεραπείας η οποία βοηθάει στην βελτίωση της υγείας του ασθενούς όσον το δυνατόν γρηγορότερα, δίνοντας παράλληλα την απαραίτητη προσοχή στις εξατομικευμένες ανάγκες του τρόπου ζωής και υγείας του ασθενή.”

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα

Η Κοιν.Σ.Επ. Ιπποκράτεια Διαβίωση στοχεύει τόσο στη βιώσιμη ανάπτυξη όσο και στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών (εκπαίδευσης, υγείας και κοινωνικής αρωγής), οι οποίες προάγουν την ποιότητα ζωής και παρέχουν κοινωνική προστασία σε ομάδες όπως ηλικιωμένους, παιδιά, άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ιδρύσει το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την ενημέρωση, εκπαίδευση, πρόληψη και θεραπεία ψυχικών και σωματικών ασθενειών, όπως για παράδειγμα: κατάθλιψη, φοβίες, άγχος, δερματικές παθήσεις, κρίσεις πανικού, εθισμοί, διακοπή καπνίσματος, τόνωση της αυτοεκτίμησης, απώλεια βάρους, βοήθεια στη μνήμη και τη μάθηση, θεραπεία του ευερέθιστου εντέρου, απαλλαγή από ανθυγιεινές πεποιθήσεις, αντιμετώπιση σεξουαλικών προβλημάτων και πολλά περισσότερα, με έναν ολιστικό τρόπο και τις αρχές της Ιπποκράτειας και Πυθαγόρειας θεωρίας.
Οργανώνουμε ημερίδες, σεμινάρια, συνέδρια και ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα διαβίωσης, ολιστικής υγείας και πρόληψης για όλες τις ηλικίες, καθώς και για θέματα ανάπτυξης οικολογικής και κοινωνικής συνείδησης.

Ονοματεπώνυμο:Κοιν. Σ.Επ. Ιπποκράτεια Διαβίωση 

Ιστοσελίδα: http://www.ippokratiadiaviosi.gr

Τηλέφωνο: 2681082016, 2310581038, 6943434632