Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές

Τι είναι η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές;

H αναδρομή σε προηγούμενες ζωές είναι η αυτοβιογραφία της αιώνιας ψυχής μας – προσωπικές ιστορίες οι οποίες μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε και για ποιο λόγο έχουμε έρθει σε αυτή τη ζωή. Πρόκειται για μια θεραπευτική τεχνική, με την οποία αποκτάμε πρόσβαση σε εμπειρίες προηγούμενων ζωών οι οποίες μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε να μάθουμε, για ποιο λόγο επιλέξαμε αυτούς τους γονείς ή αυτή τη χρονική στιγμή για να γεννηθούμε.

Είναι επικίνδυνη η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές;

Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής και τις περισσότερες φορές λυτρωτική. Ο καθένας μας έχει ζήσει εκατοντάδες ζωές και όλοι έχουμε περάσει από πολλές καταστάσεις (πλούσιοι, φτωχοί, βασιλιάδες, ζητιάνοι…). Σε ποια ζωή θα πάμε δεν μπορούμε να το καθορίσουμε εμείς, άλλωστε συνειδητά δεν γνωρίζουμε τι έχουμε ζήσει. Η ψυχή μας θα επιλέξει σε ποια προηγούμενη ζωή θα μας ταξιδέψει ανάλογα με το θέμα το οποίο χρειάζεται να διευθετηθεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Βέβαια δεν κάνουμε αναδρομή απλώς για πλάκα, για να δούμε τι ήμασταν στην προηγούμενη ζωή μας. Είναι μία θεραπευτική διαδικασία που πρέπει να την σεβόμαστε και πρέπει να γίνεται από κάποιο πρόσωπο εξειδικευμένο το οποίο μπορεί να καθοδηγήσει την ψυχή σε αυτό το ταξίδι της, να κάνει ειρήνη με την προηγούμενη ζωή, να συγχωρήσει άλλους ή τον εαυτό της, να απελευθερώσει συναισθηματικές ή φυσικές καταστάσεις από την προηγούμενη ζωή ώστε να μπορέσει το άτομο να προχωρήσει μπροστά.

Που μπορεί να βοηθήσει η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές;

Η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές μπορεί να συμβάλει στα εξής:

  • Μείωση του άγχους, ανησυχίας και εντάσεων
  • Να έρθουμε σε επαφή με τους πνευματικούς οδηγούς μας
  • Εξάλειψη των φόβων
  • Στην κατανόηση του σκοπού της ζωής μας
  • Απελευθέρωση δεξιοτήτων που δεν είχαν αφυπνιστεί στο παρελθόν
  • Στο να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε καταστάσεις
  • Θεραπεία σωματικών συμπτωμάτων
  • Και σε πολλά περισσότερα….

Είναι αποτελεσματική η θεραπεία μέσω αναδρομής σε προηγούμενες ζωές εάν κάποιος είναι σκεπτικιστής ή δεν πιστεύει ότι έχει ζήσει προηγούμενες ζωές;

Δεν είναι ανάγκη κάποιος να πιστεύει για να μπορέσει η θεραπεία αναδρομής σε προηγούμενη ζωή να έχει επιτυχία. Ο καθένας μας ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματά του έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι λάθος. Άλλωστε εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε το μοτίβο του κόσμου μας ανάλογα με τις αντιλήψεις μας. Θα μπορούσε για παράδειγμα αυτό το οποίο κάποιος θα βιώσει, θα αισθανθεί, θα δει, θα ακούσει…. να είναι κυτταρική μνήμη ή ίσως η φαντασία του ή ίσως κάποια φαντασίωσή του ή ακόμη κάποιο όνειρο. Δεν έχει σημασία πως θα το εξηγήσει το άτομο με την λογική του. Σημασία έχει η συνειδητοποίηση που θα φέρει μαζί του όταν επιστρέψει σε πλήρη εγρήγορση. Άλλωστε όπως είπαμε δεν έχει σημασία να μάθουμε τι ήμασταν αλλά να μάθουμε από αυτό που ήμασταν.

Που διδάχθηκα την τεχνική της αναδρομής σε προηγούμενες ζωές;

Από πολύ μικρός με ενδιέφεραν οι πνευματικές αναζητήσεις αλλά πάντα ασχολούμουν με αυτές σαν χόμπι περισσότερο. Εξαιτίας του απάνθρωπου επαγγελματικού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου και να αρχίσω να εργάζομαι σε κάτι που μου αρέσει πραγματικά και μπορώ να προσφέρω. Σπούδασα Κλινική Υπνοθεραπεία και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό στο Κλινικό Ινστιτούτο του Surrey στο Λονδίνο http://www.sich.co.uk/Στην θεραπεία με αναδρομή σε προηγούμενες ζωές εκπαιδευτήκα με τον παγκοσμίου φήμης κλινικό ψυχίατρο Brian Weiss ο οποίος είναι αυτός που έκανε γνωστή στο δυτικό κόσμο την θεραπεία μέσω αναδρομών σε προηγούμενες ζωές (http://www.brianweiss.com/) αλλά και σε άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα Αναδρομής σε Προηγούμενες Ζωές του Tasso Institute της Ολλανδίας (http://www.tassointernational.com/).

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.