Πολιτική & Θεραπευτικό πλαίσιο Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας

Μία επιτυχημένη συνεδρία βασίζεται στη δέσμευση του θεραπευόμενου και στο κίνητρό του. Όταν συμφωνείτε να συμμετέχετε στις συνεδρίες κλινικής υπνοθεραπείας ως πελάτης θεωρείστε «συνθεραπευτής», που σημαίνει ότι συμφωνείτε να συμμετέχετε και να δεσμεύεστε στη διαδικασία, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και αυτο-εργασία εάν είναι απαραίτητο. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την παρουσία σας στις προσυμφωνημένες συνεδρίες και την έγκαιρη άφιξη σας.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Η συνεδρία υπνοθεραπείας σας θα διαρκεί περίπου 1.30 ώρα. Σε περίπτωση αργοπορίας προσέλευσης ο θεραπευμένος θα έχει μόνο τον χρόνο που του απομένει, εκτός και αν η καθυστέρηση οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας και υπάρχει διαθέσιμος χρόνος.

Η κλινική υπνοθεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω Zoom όπου ισχύουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις για την καλύτερη διεξαγωγή των συνεδριών. Στείλτε μας email για να σας στείλουμε τη πολιτική και τις προϋποθέσεις για τις διαδικτυακές συνεδρίες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Εάν χρειαστεί να προγραμματίσετε εκ νέου ή να ακυρώσετε το ραντεβού σας, αυτό χρειάζεται να γίνει τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα ώστε να το προσφέρουμε σε κάποιον άλλο που το έχει ανάγκη. Οι συνεδρίες που ακυρώνονται με ειδοποίηση λιγότερο από 24 ώρες ή χωρίς καμία ειδοποίηση θα χρεώνονται κανονικά.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε, παρακαλούμε τηλεφωνήστε ή στείλτε email στο info@hypnotherapythessaloniki.gr.

Τα ραντεβού δεν μπορούν να προγραμματιστούν ή να ακυρωθούν μέσω sms ή facebook. Υπάρχει διαθέσιμη γραμματεία καθημερινά 10:00 – 15:00

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ένα ραντεβού, αυτό θα γίνει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και θα ειδοποιηθεί όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Είστε ελεύθεροι να τερματίσετε ή να αποσυρθείτε από τη θεραπεία ανά πάσα στιγμή αρκεί να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση τουλάχιστον 24 ώρες πριν το προκαθορισμένο ραντεβού.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Η τήρηση ιστορικού απαιτείται για όλους τους πελάτες. Οι πληροφορίες σας προστατεύονται από το απόρρητο και κάθε μορφή επικοινωνίας και συνεργασίας με τον Ψυχολόγο – Κλινικό Υπνοθεραπευτή παραμένει εμπιστευτική. Καμία πληροφορία δεν μοιράζεται με τρίτα ή συγγενικά πρόσωπα. Το αίτημα για επίσκεψη στον Ψυχολόγο – Κλινικό Υπνοθεραπευτή διατυπώνεται αποκλειστικά από τον άμεσα ενδιαφερόμενο και δεν επιτρέπεται κανενός είδους διαμεσολάβηση από τρίτους ή συγγενείς

Θα προστεθείτε στις λίστες αλληλογραφίας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και ειδικές προσφορές. Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από αυτές, μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή ή να μας ενημερώσετε με email.

Για λόγους επίβλεψης και εκπαίδευσης και συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης (CPD) μπορεί να κοινοποιηθούν ανώνυμα ιστορικά περιστατικών με άλλους υπνοθεραπευτές ή δημοσιεύσεις υπνοθεραπείας (συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπού μας και της σελίδας μας στο Facebook). Ανώνυμα σημαίνει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία αφαιρούνται και δεν χρησιμοποιούνται πληροφορίες που ενδέχεται να σας ταυτοποιήσουν. Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας με αυτόν τον τρόπο, ενημερώστε μας μέσω email.

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες ,ας ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.