Όλοι γνωρίζουμε ότι ο τζόγος μπορεί να είναι απόλυτα εθιστικός. Υπάρχει αυτή Gambling-Addictionη συγκίνηση του να περιμένεις να δεις εάν τελικά τα σκληρά κερδισμένα χρήματα σου -τα οποία αποφάσισες να πετάξεις- θα αποφέρουν κέρδη ή η μπάνκα θα κερδίσει για ακόμη μια φορά. Το να κερδίσεις ένα στοίχημα σίγουρα έχει ως αποτέλεσμα ένα αίσθημα ευφορίας, καθώς κατάφερες να κερδίσεις το σύστημα και να αυξήσεις τον προσωρινό σου πλούτο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα ξαναμπείς στον πειρασμό να παίξεις ξανά αφού σκέφτεσαι ότι “μια φορά νικητής = για πάντα νικητής”.

Όμως έχεις φτάσει σε ένα σημείο όπου ο εθισμός στον τζόγο σου προκαλεί και έχεις ενοχές, καθώς έχεις αντιληφθεί ότι θα μπορούσες να ξοδέψεις τα χρήματα που έχασες στην οικογένεια σου, ή σε διακοπές ή σε άλλα πράγματα τα οποία σε ευχαριστούν και ομορφαίνουν την ζωή σου.

Οι πιθανότητες να κερδίσεις οποιοδήποτε στοίχημα είναι πάντοτε εναντίον σου. Γνωρίζεις πόσο εύκολο είναι να βρίσκεις δικαιολογίες για να συνεχίζεις να παίζεις – ότι δεν ήταν η μέρα σου ή ότι ήσουν απλά άτυχος. Ο τζόγος, όπως και το κάπνισμα, το ποτό και το φαγητό αποτελεί εθισμό και όπως ο κάθε εθισμός τρέφεται από την συνεχόμενη συνήθεια.

Αντιμετώπιση του εθισμού στον τζόγο με υπνοθεραπεία

Η Υπνοθεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τον εθισμό σου με τον τζόγο. Θα αισθανθείς ελεύθερος και έτοιμος να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή σου χωρίς να χρειάζεται να παίρνεις αχρείαστα ρίσκα με χρήματα!

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.