Ποιοι Είμαστε

Διεύθυνση: Μεγάρων 8 & Κομνηνών, Συκιές Θεσσαλονίκης, 56626 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310 581038
Ιστοσελίδα: //hypnotherapythessaloniki.gr
Email: info@hypnotherapythessaloniki.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
 

Περιγραφή:

Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP

Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP λειτουργεί από το 2016 στις Συκιές Θεσσαλονίκης και αποτελεί το κομμάτι της ψυχικής υγείας της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση. Ο στόχος του Κέντρου είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση, πρόληψη και θεραπεία ψυχικών και σωματικών ασθενειών, όπως: κατάθλιψη, φοβίες, άγχος, δερματικές παθήσεις, κρίσεις πανικού, εθισμοί, διακοπή καπνίσματος, τόνωση της αυτοεκτίμησης, υγιή όρια, αγάπη εαυτού, απώλεια βάρους, ανάκληση μνήμης, ενίσχυση της μάθησης, θεραπεία του ευερέθιστου εντέρου, αντιμετώπιση σωματικού πόνου, ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο, διαχείριση της αρτηριακής πίεσης με τον έλεγχο του νου, απαλλαγή από ανθυγιεινές πεποιθήσεις, αντιμετώπιση σεξουαλικών προβλημάτων και πολλά περισσότερα. Με την κλινική υπνοθεραπεία επέρχεται, παράλληλα με την αντιμετώπιση του προβλήματος, και η αλλαγή της παλιάς νοοτροπίας που το προκαλούσε.

Η Κλινική Υπνοθεραπεία είναι μια ακίνδυνη, μέθοδος ψυχοθεραπείας και ενδυνάμωσης του νου, που συμβάλλει τόσο στην υποσυνείδητη όσο και στη συνειδητή εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό να επιφέρει βέλτιστες θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή. Διδάσκεται σε ιατρικές σχολές στο εξωτερικό για να θεραπεύσει ψυχοσωματικά ή ιατρικά προβλήματα, με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, και εφαρμόζεται σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία και κλινικές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο ιδρυτής του Κέντρου, Ευάγγελος Δαφόπουλος, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής – Κλινικός Υπνοθεραπευτής και Θεραπευτής NLP, έχει αναγνωρισμένες σπουδές και πιστοποίηση από το University of East London (UEL), το Surrey Institute of Clinical Hypnotherapy of London (SICH) και είναι μέλος του National Council of Hypnotherapy (NCH) και του General Hypnotherapy Register (GHR). Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες μεθόδους ψυχοθεραπευτικής, σωματικής, ενεργειακής και πνευματικής υγείας.

Οι πελάτες του Κέντρου αντιμετωπίζονται με σεβασμό, εχεμύθεια, ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια, την ηρεμία και την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Κάθε προσέγγιση είναι προσαρμοσμένη στο κάθε άτομο γιατί ο κάθε ένας από εμας είναι μοναδικός – και κάθε συνεδρία δημιουργική και μοναδική. Για αυτό άλλωστε και τα αποτελέσματα της Υπνοθεραπείας γίνονται συχνά αντιληπτά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

icon

640+

Πελάτες

Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;