Σχεδόν ο καθένας μας κάποια στιγμή στην ζωή του έχει υποφέρει από sleed_disorder_centerαϋπνία ή από κάποια άλλη διαταραχή ύπνου. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι:

  • δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε ή
  • ξυπνάμε πολύ νωρίς τόσο κατά την διάρκεια της νύχτας όσο και νωρίς το πρωί πριν ακόμη το ξυπνητήρι χτυπήσει ή
  • δεν μπορούμε να ξανακοιμηθούμε μετά που θα ξυπνήσουμε ή
  • κοιμόμαστε ανήσυχα και σπασμωδικά.

Εάν καθίσετε και σκεφτείτε λίγο, μπορεί να βρείτε ότι, προβλήματα σαν και αυτά ξεκίνησαν ή άρχισαν να χειροτερεύουν όταν είχατε πολλά πράγματα στο μυαλό σας ή σε περιόδους άγχους και ανησυχίας. Οι διαταραχές ύπνου επιδεινώνονται όταν αντιμετωπίζετε άγχος, στρες, κατάθλιψη, γιατί είναι δύσκολο να σταματήσετε να σκέφτεστε. Μπορεί να είστε αγχωμένοι για κάτι που έγινε κατά την διάρκεια της ημέρας ή για το τι θα συμβεί αύριο ή στο μέλλον, για την υγεία σας, για το σχολείο, το κολέγιο ή τη δουλειά, για τα χρήματα ή στις σχέσεις σας. Ή ίσως αγχώνεστε γιατί δεν μπορείτε να κοιμηθείτε.

Αυπνία: Θεραπεία με κλινική υπνοθεραπεία

Η Υπνοθεραπεία προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία όσον αφορά τις διαταραχές ύπνου. Αντίθετα με τα φάρμακα που μπορεί να πάρετε για τον ύπνο, με την Υπνοθεραπεία δεν υπάρχουν παρενέργειες – θα ξυπνήσετε και θα αισθάνεστε αναζωογονημένος/η μετά το βραδινό σας ύπνο, αντί να αισθάνεστε σαν να είστε ακόμα σε κατάσταση ύπνου και να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε. Επιπλέον τα αποτελέσματα της Υπνοθεραπείας είναι μόνιμα σε αντίθεση με τα φάρμακα στα οποία ο οργανισμός συνηθίζει κάνοντας πολλές φορές το πρόβλημα χρόνιο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για συνεδρία.

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.