Το άγχος είναι μέρος της φυσιολογικής ζωής του ανθρώπου. 802Όλοι μπορούμε να αναγνωρίσουμε το αίσθημα του να είναι κανείς ανήσυχος. Υπάρχουν περιπτώσεις που αυτή η ανησυχία μπορεί να είναι μια πολύτιμη εμπειρία, αφού μπορεί να μας προετοιμάσει για κάτι ή να δώσουμε περισσότερη προσοχή σε κάτι από ότι θα δίναμε κάποια άλλη φορά αλλά για κάποιους ανθρώπους, αυτές οι στιγμές ανησυχίας δεν είναι μεμονωμένα ούτε σπάνια γεγονότα όπως είναι για τους περισσότερους από εμάς.

Αντιθέτως το άγχος μπορεί να γίνει μια κυρίαρχη δύναμη που διαταράσσει σοβαρά την ποιότητα και την απόλαυση της ζωής και πηγαίνει πολύ πέρα από την απλή περιστασιακή «ανησυχία». Αυτό με την σειρά του μπορεί να οδηγήσει τη σχέση ή και την καριέρα σε προβλήματα, όπως για παράδειγμα κάποιος να μην είναι πλέον λόγω του άγχους σε θέση να ανταποκριθεί σε πιθανές ευκαιρίες αγοράς εργασίας ή κάποιας προαγωγής ή ακόμη και να μην μπορεί να αναπτύξει διαπροσωπικές σχέσεις. Ο τρόπος για να καταπολεμήσουμε το άγχος δεν είναι με ηρεμιστικά ή άλλα φάρμακα που μπορεί να προσφέρουν μια μόνο προσωρινή ανακούφιση. Για να επιτευχθεί μια λύση σε αυτό το πρόβλημα χρειάζεστε θεραπεία.

Αντιμετώπιση άγχους με υπνοθεραπεία

Η Υπνοθεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση του άγχους και των κρίσεων πανικού, καθώς στοχεύει πρώτα στην αναζήτηση της αιτίας που προκαλεί το άγχος και αλλάζει την αντίληψη που υπάρχει για αυτό το παρελθοντικό γεγονός ή απελευθερώνει τα αρνητικά συναισθήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφόριες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για μια συνεδρία.

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.