Κβαντική Θεραπεία

Κβαντικό Άγγιγμα (Quantum Touch)

Μία Εύκολη Μέθοδος Φυσικής Θεραπείας με Εκπληκτικά Αποτελέσματα!

Το Κβαντικό Άγγιγμα (Quantum Touch) είναι μια μέθοδος φυσικής θεραπείας που λειτουργεί με τη δύναμη της ζωτικής ενέργειας του σώματός μας, μέσω της αναπνοής, και εκφράζεται μέσα από τα χέρια – άγγιγμα για την προώθηση της βέλτιστης ευεξίας. Η ενεργειακή δύναμη της ζωής, επίσης γνωστή στα κινέζικα ως “chi” και στα σανσκριτικά ως “prana”, είναι η ροή ενέργειας που υποστηρίζει όλα τα έμβια όντα.

Το Κβαντικό Άγγιγμα μάς διδάσκει πώς να εστιάζουμε, να ενισχύουμε και να κατευθύνουμε αυτήν την ενέργεια, παρέχοντάς μας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογής με εκπληκτικά και, συχνά, αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Το Κβαντικό Άγγιγμα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για τη μείωση του πόνου στη μέση, την επαναφορά των οργάνων και των αδένων στη φυσική τους κατάσταση, την ελάττωση των μυϊκών πόνων, τη γρηγορότερη επούλωση των τραυματισμών, των εγκαυμάτων και για πολλά άλλα.

Το Κβαντικό Άγγιγμα είναι αρκετά εύκολο ώστε να μπορεί να το μάθει ακόμη κι ένα παιδί, αλλά αρκετά αποτελεσματικό για να εκπλήξει τους γιατρούς, τους χειροπράκτες, τους φυσιοθεραπευτές και πολλούς επαγγελματίες υγείας.

Στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP διοργανώνονται σεμινάρια εκμάθησης του Κβαντικού Αγγίγματος, καθώς και προσωπικές συνεδρίες.

Δημιουργώντας Κβαντικό Πεδίο Αλλαγών

H Κβαντική θεωρία θεμελιώθηκε από διακεκριμένους φυσικούς όπως ο Αϊνστάιν, ο Μπορ, ο Χάιζενμπεργκ, ο Σρέντιγκερ και άλλους. Όλες οι μορφές ενέργειας βασίζονται στο κβάντο (στα λατινικά Quantum = πόσο), το οποίο αποτελεί το πιο μικρό υποατομικό σωματίδιο που υπάρχει στη φύση και δεν μπορεί να διασπαστεί σε τίποτα μικρότερο.

Η κβαντική θεραπεία απομακρύνεται από τις εξωτερικές μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και πηγαίνει έως τον βαθύτερο πυρήνα του συστήματος “νους – πνεύμα – σώμα”, όπου έχει τη βάση της. Για να φτάσουμε εκεί, όμως, και να έχει ανταπόκριση η θεραπεία, χρειάζεται να ξεπεράσουμε όλα τα χονδροειδή επίπεδα του υλικού μας σώματος –κύτταρα, ιστούς, όργανα– και να πλησιάσουμε στο σημείο σύνδεσης ανάμεσα στο νου και την ύλη. Το κβαντικό πεδίο, λοιπόν, είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτή η σύνδεση. Η κβαντική συμβαίνει πέρα από τον χώρο και τον χρόνο, σε μία βαθύτερη πραγματικότητα. Τα κβάντα δεν είναι σκέψη, αλλά κινούνται με τη σκέψη. Ο κβαντικός κόσμος είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από την κλίμακα του μη ορατού και η κβαντική θεραπεία συντελείται σε υποατομικό επίπεδο.

Το κβαντικό πεδίο αλλαγών είναι μία θεραπευτική τεχνική που διδάσκουμε στο Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας, κατά την οποία δημιουργούμε ένα ασφαλές πεδίο αγνής πρόθεσης, όπου μπορούμε να τροποποιήσουμε πεποιθήσεις, καταστάσεις, ασθένειες και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχετε ερωτήσεις;

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία ή θέλετε έχετε κάποια ερώτηση ή απορία; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε Περισσότερα;

Δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.