Το Κέντρο Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP – Ιπποκράτεια Διαβίωση αποτελεί μία ολιστική πρόταση παροχής υπηρεσιών πρόληψης της υγείας, θεραπείας, ευεξίας και εκπαίδευσης. Για αυτό το λόγο και οι συνεργάτες μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι Ιατροί ή Θεραπευτές οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο.

Δαφόπουλος Νίκος

Σύμβουλος Διαιτολογίας & Ορθού Τρόπου Ζωής Vie et action CE.R.ED.OR

Ο Νίκος Δαφόπουλος, ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ιπποκράτεια Διαβίωση και υπεύθυνος διατροφολόγος της Κοιν.Σ.Επ Ιπποκράτεια Διαβίωση και κατ’ επέκταση του Κέντρου Κλινικής Υπνοθεραπείας & NLP. Aποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον του για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους και η αγάπη του για τη ζωή τον οδήγησαν να αφοσιωθεί σε έναν ολιστικό τρόπο διαβίωσης. Το 1992 απέκτησε το πτυχίο του στη Διατροφή & Διαιτολογία από το Κέντρο Έρευνας CE.RE.D.OR -«Vie et Action» Γαλλίας.

Το 1995 δημιούργησε και διεύθυνε το Νομαρχιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας στην Άρτα, στο οποίο υπηρέτησε ως το 2007, ενώ την ίδια περίοδο διετέλεσε Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας. Το 1996 ήταν συντονιστής του Προγράμματος «Νόημα στη Ζωή μας» του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, με χρηματοδότηση του Κοινωνικού Τομέα της ΕΕ – Ο.ΚΑ.ΝΑ, ενώ το 1997 ίδρυσε και συντόνισε το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών Άρτας, με τη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Βιβλία του έχουν εκδοθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας και τις Εκδόσεις Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος.