CHLORURE DE MAGNESIUM

Ένα απίθανο φάρμακο για τις ανίατες ασθένειες ή για διάφορα άλλα

Άρθρο του Πατρός Beno J. Chorr, (Ιερέας), Καθηγητή Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας στο Κολλέγιο Αγ. Αικατερίνης (30.09.85).

Οι απογοητεύσεις που προκαλούν τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, του ισχυακού νεύρου και της οστεοπορώσεως, θεραπεύονται τώρα, χωρίς πόνους, εύκολα και οικονομικά. Συγχρόνως, θεραπεύονται όλες οι αρρώστιες που οφείλονται στην έλλειψη του μαγνησίου στη διατροφή μας όπως επίσης η αρθρίτις και πόνοι στις αρθρώσεις.

Τρόπος παρασκευής: Διαλύετε σε ένα γυάλινο μπουκάλι νερό εμφιαλωμένο του ενός λίτρου, 33 γρ. CHLORURE DE MAGNESIUM.

Δόσεις: Συνιστάται ένα φλιτζάνι του καφέ, ανάλογα με την ηλικία ή τις ανάγκες.

Η εμπειρία του καθηγητή

“Ήμουν σχεδόν παράλυτος 10 χρόνια πριν ξεκινήσω τη θεραπεία και ήμουν 61 ετών. Είχα δε φριχτούς πόνους στην περιοχή των ισχιακών σπονδύλων κατά την ορθόδοξη ιατρική διάγνωση. Όταν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, είχα ένα δυνατό πόνο που νόμιζα ότι προήρχετο από το ισχιακό νεύρο που πίεζε ο 3ος σπόνδυλος και που το αισθανόμουν ιδίως όταν στεκόμουν και γι’ αυτό ήμουν υποχρεωμένος να κάνω όλες τις δουλειές μου καθιστός, εκτός από τη λειτουργία. Ήμουν απελπισμένος, σταμάτησα τα ταξίδια μου και τις περισσότερες ασχολίες μου λόγω αυτών των πόνων. Κάπου-κάπου αισθανόμουν μια μικρή καλυτέρευση, ιδίως το καλοκαίρι λόγω ξηρασίας, αλλά οι πόνοι εξακολουθούσαν, δυνάμωναν, και κατέληξα να λειτουργώ καθιστός. Επέστρεψα στην πόλη Φλωριανούπολη ψάχνοντας έναν ειδικό ιατρό ο οποίος θα μπορούσε να βρει μία θεραπεία για να παύσω να υποφέρω, διότι δεν επρόκειτο πλέον για έναν σπόνδυλο αλλά διά πολλούς που είχαν (calcifer) σκληρυνθεί, απόδειξη προχωρημένης οστεοπορώσεως.

Τίποτα πλέον δεν βοηθούσε, και οι 10 θεραπείες στη σπονδυλική στήλη δεν σταμάτησαν τους πόνους και δεν μπορούσα πλέον ούτε να κοιμηθώ ξαπλωμένος. Πήγαινα στο κρεβάτι μόνο όταν έπεφτα από νύστα, και τότε μπορούσα να κοιμηθώ διπλωμένος, σε στάση εμβρύου. Συχνά, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου ούτε σ’ αυτήν τη στάση. Δεν ήξερα πλέον τι να κάνω και μέσα στην απελπισία μου κάλεσα τον Κύριο: «Κύριε βλέπεις πώς κατήντησε το δημιούργημά σου; Για Σένα δεν είναι δύσκολο να βρεις μια λύση για τον πόνο μου».

Κατά τύχη, λίγες μέρες μετά, πήγα σε μία συγκέντρωση στο Πόρτο Αλεγκάτ και ο Πάτερ Σουάρες μου διηγήθηκε πόσο εύκολη ήταν η θεραπεία με τα Chlorure de Magnesium. Μου έδειξε ένα βιβλιαράκι γραμμένο από τον Ιερέα Πουίγκ, Ιησουίτη Ισπανό που την είχε ανακαλύψει όταν η μητέρα του την εποχή εκείνη έπασχε από προχωρημένη οστεοπόρωση και θεραπεύθηκε τελείως και προσέθεσε: «με αυτό το άλας θα πεθάνεις μόνο εάν αποφασίσεις να αυτοκτονήσεις ή εάν σου συμβεί κάποιο ατύχημα…!»

Έτσι λοιπόν άρχισα να παίρνω αυτήν τη δόση κάθε μέρα, κάθε πρωί, και μετά από λίγες μέρες έπαιρνα μία δόση το πρωί και μία το βράδυ.

Εξακολούθησα να κοιμάμαι κουλουριασμένος έως την 20η ημέρα, που ξύπνησα τεντωμένος, ίσιος στο κρεβάτι, χωρίς να αισθάνομαι τον παραμικρό πόνο. Πέρασαν 30 ημέρες και σηκώθηκα μία ημέρα έκπληκτος:

«Μήπως ονειρεύομαι;» Δεν αισθανόμουν κανέναν πόνο και κατόρθωσα μάλιστα να κάνω έναν περίπατο ως την πόλη. Ακόμη όμως αισθανόμουν το βάρος των 10 χρόνων που πέρασα ανήμπορος και περιορισμένος.

Μετά από 40 ημέρες, περπάτησα όλη την ημέρα, αλλά αισθανόμουν ακόμα ένα μικρό βάρος. Στα 60 μου χρόνια το πονεμένο μου πόδι είναι όμοιο με το άλλο και όχι καλύτερο. Σε τρεις μήνες, αισθανόμουν να αυξάνει η ευλυγισία μου και σε 10 μήνες κατόρθωσα να διπλώνομαι σαν φίδι…”

To Χλωριούχο Μαγνήσιο αφαιρεί το ασβέστιο από τα σημεία που δεν πρέπει να είναι και το τοποθετεί γερό μέσα στα οστά. Επί πλέον, κανονίζει την κυκλοφορία του αίματος και σταθεροποιεί την πίεση.

Το νευρικό σύστημα ηρεμεί, και αισθάνεται κανείς πιο διαύγεια, και το αίμα, απασβεστωμένο, είναι πιο ρευστό.

Οι συχνά δυνατοί πόνοι του ήπατος εξαφανίστηκαν. Ο προστάτης που έπρεπε να χειρουργηθεί το γρηγορότερο δεν με ενοχλεί πλέον τόσο πολύ ως επίσης και άλλες ενοχλήσεις. Μέχρι του σημείου που διάφοροι γνωστοί μου με ρωτούσαν: «Τι σου συμβαίνει; Πραγματικά έχεις ξανανιώσει» και εγώ απαντούσα «Ναι, είναι αλήθεια. Η χαρά της ζωής επανήλθε». Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αισθάνομαι την υποχρέωση να μοιραστώ αυτήν τη συνταγή που μου ήλθε από τον Θεό. Εκατοντάδες άνθρωποι γιατρεύτηκαν μετά από πολυετείς πόνους, από πόνους στην σπονδυλική στήλη, αρθρώσεις, αρθρίτιδα κ.λ.π. Γι’ αυτό, ταχυδρομήστε αντίγραφα σ’ αυτούς που υποφέρουν.

Η σπουδαιότητα του Χλωριούχου Μαγνησίου (Chlorure de Magnesium)

Δημιουργεί την ισορροπία των μετάλλων, δίδει νέα ζωή στα όργανα και στη λειτουργία τους (καταλυτική), όπως και στα νεφρά για να αποβάλλουν το ουρικό οξύ για την αρθρίτιδα. Διαλύει τα άλατα, ακόμη και στις πιο λεπτές μεμβράνες, στις κλειδώσεις και τις σκληρύνσεις του ασβεστίου. Επίσης, βοηθάει την αποφυγή εμφραγμάτων, καθαρίζοντας το αίμα. Αναζωογονεί το μυαλό, επαναφέρει τη νεότητα και την κρατάει έτσι ως μια προχωρημένη ηλικία.

To Χλωριούχο Μαγνήσιο είναι το πλέον απαραίτητο ανάμεσα σε όλα τα μέταλλα.

Μετά την ηλικία των 40 ετών, ο ανθρώπινος οργανισμός αρχίζει όλο και λιγότερο να απορροφά το μαγνήσιο από τις τροφές, δημιουργώντας έτσι το γήρας και τις ασθένειες και γι’ αυτό πρέπει να το παίρνουν όλοι, ανάλογα με την ηλικία:

από 40 ως 55 ετών, μισή δόση

από 55 ως 70 ετών, μία δόση το πρωί

από 70 ως 100 ετών, μία δόση το πρωί και μία το βράδυ

Προσοχή: Οι κάτοικοι των πόλεων που η διατροφή τους είναι ποιοτικά χαμηλή (δηλ. εξεζητημένη ή κονσερβοποιημένη), χρειάζονται λίγο περισσότερο από τους κατοίκους της υπαίθρου που η ποσότης μπορεί να είναι μειωμένη. Όταν όμως παύσουν να παίρνουν μαγνήσιο, χάνουν την προστασία και υπόκεινται πάλι στους κινδύνους. Αν όμως παίρνουν συνέχεια το μαγνήσιο, όλα θα είναι ευεργετικότερα και ανθεκτικότερα.

Το μαγνήσιο δεν είναι φάρμακο αλλά τροφή χωρίς καμία παρενέργεια και συμβιβάζεται με οποιοδήποτε φάρμακο.

Ο ενήλιξ πρέπει να συμπληρώνει την ποσότητα που του χρειάζεται σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες. Παίρνοντας το μαγνήσιο για μία ορισμένη ασθένεια, σημαίνει ότι βοηθούμε ολόκληρο τον οργανισμό, επιτυγχάνοντας έτσι μία θεραπεία ολοκληρωμένη.

Περιπτώσεις που αρμόζει

Σπονδυλική στήλη, ισχυακό νεύρο, βαρηκοΐα λόγω αρτηριοσκληρώσεως:

Μία δόση το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ για μία εβδομάδα, και όταν είμαστε καλά, εξακολουθούμε το μαγνήσιο κάθε πρωί προληπτικά για να αποφύγουμε υποτροπές.

Αρθρίτις: Το ουρικό οξύ κατακάθεται στις κλειδώσεις του σώματος, ειδικά στα δάχτυλα, που πρήζονται. Τα νεφρά, επίσης, λειτουργούν άσχημα λόγω ελλείψεως μαγνησίου.

Μία δόση το πρωί. Εάν σε 20 ημέρες δεν υπάρχει καλυτέρευση και η αρρώστια εξακολουθεί, προσθέτουμε ακόμη μία δόση το βράδυ.

Προστάτης: Παράδειγμα. Ένας ηλικιωμένος δεν μπορούσε πλέον να ουρήσει και την παραμονή της εγχειρήσεως του έδωσαν 3 δόσεις. Η καλυτέρευση άρχισε αμέσως. Μετά από μία εβδομάδα ήτα εντελώς καλά χωρίς επέμβαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο προστάτης θεραπεύεται τελείως.

2 δόσεις το πρωί, 2 δόσεις το απόγευμα, 2 δόσεις το βράδυ.

Όταν θεραπευθεί, παίρνετε 1 δόση, την προληπτική.

Γεράματα: Ακαμψία, κράμπες, τρεμούλες, αρτηριοσκλήρυνση

1 δόση το πρωί, 1 δόση το απόγευμα, 1 δόση το βράδυ.

Καρκίνος: Τον έχουμε όλοι σε λανθάνουσα μορφή. Ο καρκίνος είναι κακομορφία που οφείλεται στην παρουσία τοξικών κυττάρων. Τοξικά είναι τα κύτταρα που δεν εναρμονίζονται με τα υγιή κύτταρα, και είναι ακίνδυνα μόνο μέχρι μιας ορισμένης ποσότητας. Δυστυχώς, η ανάπτυξη του καρκίνου είναι βραδεία και δεν προκαλεί κανέναν προειδοποιητικό πόνο, έως την εμφάνιση του όγκου… Είναι και πολυποίκιλος που εκτίθεται στα υγιή κύτταρα και πολλαπλασιάζεται. Εάν η αρρώστια φτάσει σε ένα προχωρημένο στάδιο, το μαγνήσιο μόλις και μετά βίας αναχαιτίζει την αρρώστια, αλλά δεν μπορεί πλέον να τη θεραπεύσει.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο καρκίνος είναι κληρονομικός. Το μαγνήσιο τότε είναι το καλύτερο προληπτικό για τον καρκίνο του στήθους, για να μην, εκφυλιζόμενος, δημιουργήσει έναν όγκο κακοήθη.

Καλό είναι να αποφεύγει κανείς τις καρκινογόνες τροφές και να παίρνει το μαγνήσιο σαν προληπτικό. Αρκεί το σώμα να είναι φυσιολογικό από απόψεως συνθέσεως μετάλλων, για να αμύνεται και να προστατεύεται από όλες τις αρρώστιες.

Συνεργαστείτε στο να λιγοστέψουμε τον πόνο ενός συνανθρώπου, κυκλοφορώντας αυτές τις σελίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *